10-01-2021
Videoconsulta, ara sense cap cost afegit
Ampliem el servei de VIDEOCONSULTA per a tots els nostres clients, sense cost addicional (havent d'abonar només el 25% de la tarifa CASS)

Ara pots demanar visita no presencial des del portal del pacient.

Només cal que et donis d'alta al servei.

Selecciona el teu dia i hora de visita especificant VIDEOCONSULTA com a motiu de visita.

El dia i hora programat contacta per videoconferència a través d'un telèfon, tauleta o PC.

Posteriorment rebràs una notificació de pagament per TPV virtual (Banc de Sabadell d'Andorra) o per Paypal per només 7,25 €

O bé podràs demanar un abonament anual (visites sens límit) amb un únic pagament de 88€ 

Aprofita-ho !!!
12-09-2016
SABIENS 2016

Congrés SABIENS 2016

FREQUENCY: Despierta tu frecuencia


arbre de la salut hi serà present

els dies 8 i 9 d'octubre a l'Hotel Roc Blanc d'Escaldes-Engordany.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visita el nostre estand i coneix els nostres serveis !


No et perdis la ponència del diumenge 9 d'octubre a les 11:00 h:

Nutrigenómica. Alimentos que regulan tus genes

Dr. Josep M Estrada
21-05-2016
Dia Europeu de l'Obesitat 2016

L'índex de massa corporal és un càlcul que relaciona el teu pes amb la teva alçada i permet conéixer si tens sobrepès o obesitat.

IMC=kg/m2

És aplicable a totes les edats, si bé els valors de normalitat dels nens varien en funció de l'edat, en adults es considera sobrepès a partir de 25 kg/m2 i obesitat a partir de 30 kg/m2.

Calculadora ÍNDEX MASSA CORPORAL


arbre de la salut 

us pot ajudar a regular el vostre pes 

millorant els hàbits d'alimentació de forma personalitzada 

en funció del vostre risc i la vostra genètica.

11-04-2016
Fira Salut Illa Carlemany
Illa Carlemany

arbre de la salut serà present

els propers dies 15,16 i 17

a la Fira Salut d'Illa Carlemany.


Us convidem a conéixer

els nostre catàleg de serveis

sobre salut personalitzada.

20-10-2015
Dia mundial osteoporosi
L'osteoporosi és un problema de salut que malauradament veurem cada cop més els propers anys, sobretot considerant la mala premsa que darrerament estan tenint la llet i els làctics, important font de calci. És especialment preocupant la baixa ingesta de calci en nens i joves, considerant que el pic màxim de massa òssia depèn de la ingesta de calci durant els primers 18-21 anys de vida. Posteriorment el nostre cos continua necessitant de 800 a 1200mg de calci al dia, i encara més durant l'embaràs i la lactància.

Per tal d'absorvir correctament aquest calci, cal una adequada exposició solar per a la síntesi de vitamina D, que es fa difícil en el nostre entorn, especialment durant els mesos d'hivern, passant massa hores dins de casa o de la feina. En un futur proper serà habitual la suplementació de vitamina D a totes les edats, tal com ja es recomana en nens menors d'un any.

A més del calci, en la correcta mineralització i estructuració òssia, intervenen altres factors, com el magnesi i la síntesi de col·làgena. L'activitat física regular també serà clau per tal d'enfortir els músculs i protegir els nostres ossos. Per contra, dietes hiperproteiques que són acidificants, i el consum regular de begudes carbòniques, principalment les begudes de cola pel seu contingut en àcid fosfòric, contribuiran a la progressiva desmineralització òssia.

Atenció a les dones que fa temps que no preneu làctics, que us amagueu del sol, no feu esport i consumiu de forma habitual refrigeris de cola, perquè esteu hipotecant la salut dels vostres ossos.

El test genètic predictiu OSTEOGEN permet conéixer el risc de patir osteroporosi, partint de l'anàlisi de la síntesi de col·làgena, el vostre metabolisme hormonal, la possible intolerància a la lactosa, i la necessitat de suplementació amb vitamina D.
Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació