03-06-2015
Conferència

04/06/2015

Edifici Crèdit Centre · 3a planta · Av. Meritxell, 80 · Andorra la Vella

19:00 hores

La Fundació Crèdit Andorrà organitza la conferència Viure més i millor amb estils de vida saludables, a càrrec de Josep Estrada, màster en Nutrició i Salut i cap de Pediatria i Neonatologia de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, responsable d' arbre de la salut.

 Fins quan viurem? Com podem viure més anys? Què podem fer per viure’ls millor? Podrem evitar caure malalts? La nostra salut no depèn de l’atzar, sinó de nosaltres mateixos. Patir una malaltia greu, crònica o degenerativa, sigui quina sigui, no és qüestió de mala sort, sinó que depèn del nostre risc individual o predisposició (genètica), i de la manera com ens relacionem amb tot allò que ens envolta, el nostre entorn (ambient). Descobrirem l’origen de totes les malalties investigant l’efecte que té l’ambient, i la nostra manera de viure, sobre els postres gens. Plantejarem el risc diferent que tenim cadascú de nosaltres d’emmalaltir, especialment d’afeccions cròniques que sovint s’han relacionat amb l’edat. Us proposarem estils de fer, sentir i pensar, que permetin un envelliment saludable. Establirem les bases de la medicina del futur: personalitzada, predictiva, preventiva i participativa. Entrada lliure.

07-07-2014
Prevenció del càncer de pell al segle XXI


El passat dia 26 de juny en col·laboració amb Farmàcia Galeno, arbre de la salut oferia una xerrada sobre com prevenir el càncer de pell avui en dia.

Es va fer èmfasi en la necessitat de protegir-se del sol per mitjans físics i químics, però vigilant també del perill d'algunes substàncies que poden ser presents en els protectors solars.

S'assenyalà la importància de protegir-se tant per fora com per dins, amb una adequada alimentació, consumint fruites i verdures que aportin vitamines antioxidants A,C i E.

Es recordà però que necessitem també exposar-nos al sol de forma no protegida per a sintetitzar vitamina D, que ens protegeix de moltes malalties i de l'envelliment cel·lular gràcies a la seva acció sobre el nostre sistema immunològic.


Molt bon estiu !Fem servir cookies per millorar l'experiència d'usuari. Si contiues navegant, estàs permetent-ne el seu ús. Més informació